19.12.2011 - 00:00
Belde A.Ş. bugüne kadar başarıyla bitirdiği sosyal sorumluluk projelerine yenisini eklemek için büyük bir heyecan ve kendine güvenle başlangıç yaptı. Bulgaristan, Danimarka ve İspanya ülkelerinin katıldığı bu dev projede Türkiye’yi temsilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi liderliğinde Belde A.Ş. ve YERELSEN’ de ortak olarak katılmaktadır.
Belde A.Ş.’yi temsilen geçmişte birçok projenin sorumlusu olarak görev yapan BELDE AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat UZAR önderliğinde oluşturulan ekipçe; m-net.eop projesine katkı verilecektir. Sn. UZAR projeyle ilgili 3 genel hedeflerini şu şekilde belirtti.
1. Fiziksel engelliler için mesleki eğitim sisteminin kalite ve etkinliğini arttırmak,
2. İmkânı kısıtlı kişiler olarak fiziksel engellilerin mesleki eğitim ve yetiştirme sistemine evinden internet ortamından erişimini kolaylaştırmak ve sağlamak,
3. AB’nin eğitim ve yetiştirme sistemini daha geniş bir dünyaya açmak,
4. Yapılacak bu çalışma sonrası fiziksel engelli istihdamını arttırmak.
Konuyla ilgili günümüzün en etkili ve dünyayı ayağımıza getiren internet bağlantısı yöntemiyle bu 3 ana hedefe ulaşmayı istediklerini belirterek; konunun önemini belirtti. Artık engellilerin evlerinde bilgisayarlarının başındameslek eğitimleri ve işlerine yerleşmeleri için gerekli işlemleri yapmalarının sağlanabileceğini belirterek projenin hayırlı olmasını diledi.
Toplam 0 Puan verildi