19.12.2011 - 00:00
16-20 Kasım 2009 tarihinde Ankarada yapılacak 4.Özürlüler Şurası katılımcılarından olacak GÜLEN YÜZLERde, TRT Ekibi Şuranın tanıtım çekimlerini yaptı.
Bu yılki 4.Özürlüler Şurasının ana teması “ İstihdam” olup, Şurada özürlü çalışanların;
· İstihdam yöntemleri ve yeni yaklaşımlar,
· İşe hazırlama ve yerleştirme,
· İstihdamın sürdürülebilirliği,
· İstihdamda fırsat eşitliği ve özürlülüğe dayalı ayırımcılık,
konu başlıkları oluşturulacak çalışma gruplarınca gözden geçirilecektir.
Şuraya Gülen Yüzler adına Belde A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Murat UZAR önderliğinde katılımda bulunulacaktır.
Şuranın tanıtım çekimleri için Gülen Yüzlere gelen Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığından “Özürlüler Uzmanı” Sinan GERGİN, TRT TV Dairesi Başkanlığından Taner GÜRBÜZ ve Yapımcı Nurtaç ERİMER’e Belde A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Murat UZAR Gülen Yüzlerin gelişimi hakkında bilgilendirmeler yaptı.
TRT Ekibi ile yapılan görüşmeler sonucu Gülen Yüzlerin dışında BİZİMKÖY Engelliler Üretim Merkezi ile İzmitte değişik noktalarda kentimizi tanıtıcı ve özürlü çalışanlarla ilgili yapılan çalışmaları anlatan çekimlerin yapılması sağlandı.
Yapılan çekimler 4.Özürlüler Şurası tanıtım filmi olmasının yanı sıra özürlüye istihdam maksatlı olarak Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığınca tüm TRT televizyonlarında Ekim ayının son haftasından itibaren “HAYAT ENGEL TANIMAZ” sloganı ile gösterime girecek tanıtım filminde Gülen Yüzler ve İzmit ana tema olarak yer alacaktır.
Toplam 0 Puan verildi